Blog 1: 03/02/23

Het zal vast de nieuwe maand wezen, in één keer begint het te kriebelen. Nu heb ik daar niet heel snel last van, maar in gedachten ben ik van alles non-stop aan het regelen…de enige woorden die uit mijn mond komen hebben te maken met Italië en als ik op mijn telefoon kijk dan Google ik van alles over Italië en dan vooral de mooie regio waar wij dit jaar gaan wonen.

 

Veel mooie natuur…de zee…bergen…super sociale mensen…heerlijke koffie en dan nog  de lekkere wijn in overvloed op te halen met je flesje(s) bij de wijnboeren 🥂🥂 

 

 

Wat een uitdaging met mijn ukkies en wat een ontdekkingsreis gaan wij tegenmoed 😇 

 

Een bestaande appartementen verhuur overnemen die nu ‘gedreven’ wordt door een ontzettend charismatische meneer met enorm veel passie voor Petritoli. Wat een streven om dit met passie voort te zetten en met nieuwe eigen inzichten te laten groeien tot nog iets mooiers. Zo’n ontzettend veel zin in. 

 

Onder de Italiaanse zon in het prachtige landschap gaan wij onze droom tegenmoed. 

 

Through this blog I want to take you on this journey to beautiful Italy and the madness in which we plunge 😉

 

A presto 🇮🇹🥂


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie
4 maanden geleden

Super leuk om zo jouw avontuur te gaan volgen

Jindra
4 maanden geleden

Genieten! Ik verwacht wel een lekker italiaans wijntje :)