Blog 2: 07/02/2023

Hellup!!! ๐Ÿ˜‰ Ik zag echt als een berg op tegen het leren van de temperamentvolle Italiaanse taal, maaaaaar het valt mee๐Ÿ˜… 

 

Onder begeleiding van een ontzettend aardige en geduldiger lerares leren ik en de kids nu Italiaans. Dit zodat ik als moeder mij kan redden daar en de kids niet het idee hebben geland te zijn op een buitenaardse planeet๐Ÿ‘€. De kids hebben gisteren een ontzettende leuke les gehad met ballonnen overgooien en de kleuren benoemen. Stiekem een beetje jaloers op hun, ik moet het doen met mijn grammatica boeken ๐Ÿ˜…

 

Ik weet nog niet hoe snel ik het oppak, merk wel dat sneller leren met het ouder worden géén goede combinatie is, maar ik weiger om straks mijn kids als tolk in te moeten zetten๐Ÿ˜‚

 

Al deze voorbereidingen zorgen wel voor wat piekermomenten ๐Ÿง

 

Het drukt de pret (nog) niet…. Wij hebben er nog steeds enorm veel zin in en proberen chill verder te gaan in het afwerken van ons ‘to do’ lijstje voordat wij gaan… 

 

 Step by step in this foolish venture ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿฅ‚


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie den Besten
4 maanden geleden

Ik vind het fantastisch wat jullie doen

Ivo
4 maanden geleden

Volhouden het zal jullie leven rijker en aangenamer maken

Suzanne Ringsma
4 maanden geleden

Toppers!