16-02-2023

Iets met verjaardagen, afscheid nemen of toch de magische leeftijd van 50 😳 Maar ik heb nu toch wel momentjes van ‘ shit ik moet dat niet vergeten en help schrijf ik nu echt een ‘niet-vergeet’ briefje?’ 

Waar ik eerst zo relaxed was in het hele avontuur, komen nu toch echt de eerste echte nerveuze kriebels. 

 

Heb ik het nog onder controle? Ik geloof van wel 😉 

 

Afgelopen week hebben de kids weer een leuke Italiaanse les gehad waar ik de lerares prees om haar creativiteit om toch een keer haar kerstboom op te ruimen 😂 In het Italiaans mochten de kids een kerstbal of figuur uitzoeken, de vorm en kleur benoemen en opruimen. Ontzettend leuk en creatief! 

Zelf mocht ik weer 2 uur lang online les van haar krijgen, waar het creatieve helaas ver te zoeken, was in de pittige grammatica. 

Waarom plakken Italianen toch woorden aan elkaar en maken daar één woord van? Zodat ze sneller kunnen praten met hun temperamentvolle aard? 

Zo niet handig… ik denk dat ‘calma’ een veelgebruikt woordje gaat worden door mij.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.