Ondertussen in Italië

Wat een paar weken zo…love it and hate it😅 Zoveel mixed emotions, dat het landen pas afgelopen week echt is begonnen. 

Wat een geregel allemaal, verhuisdozen uitpakken, facilitaire zaken regelen, storing in de stroom, school bezoeken, codice fiscaal nummers regelen voor school etc etc. Maar we doen het💪🏻.

 

Eigen meubels en spulletjes weer binnen handbereik, dankzij partner en goede kennis, al mijn kinderen zijn hier nu geweest, hebben hier rondgelopen, omgeving verkend en zijn allemaal weer terug naar huis in Nederland. 

Ik moet zeggen, doei zeggen ging met een traan, eigenlijk gek, want volgende week rijden de ukkies en ik al weer terug naar Nederland.

Dat op en neer gerij dat zal nog wel even moeten wennen, maar laten we het maar gewoon ervaren. Natuurlijk kunnen we ook met het vliegtuig, maar mijn trouwe viervoeter Rena wil ik perse mee hebben, dus de auto is de beste oplossing. Gelukkig vind zij het rijden geen probleem🙏.

 

Vanmorgen kunnen regelen dat een bekende die deze appartementen al kent, aankomende zondag gasten ontvangt, zul je nm net zien dat ik weg ben en er een boeking binnenkomt 😇.

 

Boekingen lopen nu ook gestaag door, zin om hier nog meer mee bezig te zijn wanneer wij weer terug zijn en onze plannen verder uitwerken. 

 

Kortom een boel gedoe en geregel, maar wauw wat een goed gevoel hier in mooi Italië 🇮🇹🥂

 

Liefs Monique 

 

Wordt vervolgd 😉


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.